Tisztelt vásárló!


Kérjük, hogy részletesen olvassa el a Frédo fonal és gobelin webáruház felhasználási feltételeit, működését, és csak akkor regisztráljon és rendeljen internetes webshopunkban, ha minden feltételt és szabályt tudomásul vesz és elfogad!

1. A Frédo Fonal és Gobelin Webáruház webshopot - a továbbiakban: webshop - a Frédo Tourist Kft. fonal és kézimunka nagykereskedés üzemelteti.

2. A webshopban regisztrált vásárló a megrendelőlap elküldésével és annak a Frédo Tourist Kft. által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Frédo Tourist Kft. (8630 Balatonboglár, Tinódi u. 16.) mint értékesítő, valamint a vásárló, mint megrendelő között, melynek alapján a vásárló megbízza a Frédo Tourist Kft.-t, hogy a megrendelésben megjelölt termékeket szállítsa számára házhoz a regisztráció során megadott címre a választott fizetési és szállítási feltételek mellett. A Frédo fonal és gobelin webáruház a rendelés teljesítése érdekében a lent megadott határidőn belül a megbízó részére kiszállíttatja a megrendelt termékeket saját raktárából.

3. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Frédo fonal és gobelin webáruház köteles elektronikusan (e-mail) vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a vásárlóval továbbiak egyeztetése érdekében.

4. A Frédo fonal és gobelin webáruház nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött magánszemélytől.

5. A Frédo fonal és gobelin webáruház fenntartja magának a jogot, hogy a vásárlótól az internetes webshopba érkező megbízást indoklás nélkül visszautasítsa.

6. A megrendelt terméket az alábbi módokon tudja megkapni:

- Házhoz szállítás: A csomagok átvételére a rendelésben megadott címzett, vagy az azonos címre bejelentett házastársa, rokona, illetve meghatalmazással rendelkező személy jogosult.
- Személyes átvétel a Frédo fonal és gobelin webáruház telephelyén ( 8630 Balatonboglár, Tinódi u. 16. )

7. A vevő a megrendelés ellenértékét és a szállítási díjat az alábbi módokon fizetheti meg:

Utánvét: (A termék(ek) átvételekor készpénzfizetéssel). 
Ön a megrendelt áruért csak a csomag kézhezvételekor utánvéttel a kézbesítőnek fizet. A postai utánvéttel történő fizetés esetén a következőképpen alakul a csomagolási és szállítási költség:

Áru értékétől függetlenül: 1.905, - Ft

Előre utalás esetén 1.270,- Ft a csomagolási és postaköltséget számítunk fel.

A megrendelt terméket 2-10 munkanapon belül postázzuk!

Személyes átvétel:
Természetesen a megrendelt terméket személyesen is átveheti:
munkanapokon H – P.: 9:00 órától 16:00 óráig
a Frédo Tourist Kft. irodájában, mely a 8630 Balatonboglár, Tinódi u. 16. szám alatti címen található.
A megrendelt termék személyes átvétele esetén az áru értékén kívül semmilyen plusz költséget nem számítunk fel!
A megrendelt termék átvételének várható időpontjának megállapítása e-mailben történt egyeztetéssel történik 2-10 munkanapon belül!

Figyelmeztetés!
A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét! Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérüléséről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük ne vegye át a csomagot. Az esetleges reklamációk érvényesítése érdekében, kérjük őrizze meg a csomag kifizetését igazoló bizonylatot. A csomagokat a Magyar Posta Zrt. szállítja ki Önnek!

8. A Frédo fonal és gobelin webáruház által a webshopban közölt árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, akkor az Frédo fonal és gobelin webáruházban a vásárlót erről elektronikus levélben (e-mail), vagy telefonon értesíti. Amennyiben a vásárló nem fogadja el az új árat, díjmentesen visszamondhatja megrendelését. A webáruházban szereplő termékek adatlapján megjeleníthető képek tájékoztató jelegűek, a kiszállított termékek csomagolása, kiszerelése eltérhet a webshopban található képektől.

9. A megrendelt és kiszállított termékek azonosak azokkal, amelyeket személyesen üzletünkben is megvásárolhat.

10. Vásárló a webáruházban megrendelt és házhoz szállított termékeket köteles átvenni és azt kifizetni a vásárlás során vele közölt díjszabás alapján.

11. A Frédo fonal és gobelin webáruházban megvásárolt és kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 munkanapon belül küldje vissza címünkre. Felmerülő kérdések esetén vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. A visszaküldött terméket kérjük egyszerű csomaggént „ kísérőlevél belföldi postacsomaghoz” (zöld színű) nyomtatvánnyal adja fel! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni! A visszaküldött termék ellenértékét postai úton vagy banki átutalással küldjük el az áru beérkezését követő maximum 30 napon belül. A cserével, illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási és szállítási költségek a Vásárlót terhelik! Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének teljesítése során a 17/1999. Kormányrendeletnek megfelelően járunk el. Hibás teljesítés esetén a szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49/2003 (VII.30. ) KGM rendelet alapján rendezzük.

 


12.
A Frédo fonal és gobelin webáruház, mint szállítmányozó a kiszállítás során más fuvarozót is megbízhat a megrendelt termékek vásárlóhoz való kézbesítésével.

13.
A Frédo fonal és gobelin webáruház a megrendelés teljesítésének esetleges elmaradása miatt keletkezett bárminemű anyagi kárért felelősséget nem vállal. Ezért a vásárló kártérítési igénnyel nem élhet.

14.
A Frédo fonal és gobelin webáruház a Vevő adatait tiszteletben tartja és bizalmasan kezeli azokat. Az adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A megadott személyes adatokat kizárólag a rendelés teljesítésének céljaira használja fel, harmadik félnek nem adja tovább, kivétel ez alól a csomagkézbesítő (posta, bármilyen futárszolgálat). Ezt nekik felhasználni, továbbadni szigorúan TILOS!

15. A Frédo fonal és gobelin webáruházban való vásárlás feltételezi a vevő részéről az internet adta lehetőségek ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és az esetlegesen felmerülő hibákra. A Frédo fonal és gobelin webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglalt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeztek, illetve következtek be:
- bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami akadályozza a Frédo fonal és gobelin webáruház működését
- bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon
- bármilyen adatvesztésteség
- bármelyen, a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működése;
- bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei a szolgáltató hálózatban;
- a Frédo fonal és gobelin webáruház kizárja felelősségét a vis major esetekben.
- a Frédo fonal és gobelin webáruház szabadon módosíthat kínálati árain, szállítási határidőin. A változás a Frédo fonal és gobelin webáruház honlapján történt megjelenés időpontjától lép hatályba, de a
már visszaigazolt megrendelésekre az eredeti (rendeléskori) feltétel a hatályos.
- a Frédo fonal és gobelin webáruház módosíthatja a jelen ÁSZF és a vásárlás egyéb feltételeit, nem visszamenőleges hatállyal.
- abban az esetben, ha a vevő bármilyen formában megsérti a vásárlás és a szolgáltatás egyéb szabályait, a Frédo fonal és gobelin webáruház érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását.
- a Frédo fonal és gobelin webáruház az árváltoztatás jogát fenntartja, az esetleges elírásokért felelősséget nem vállal.

- az Interneten küldött és/vagy fogadott,  nem a Szolgáltatótól származó
bármilyen adat; 
- bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban,  ami megakadályozza a 
Frédo fonal és gobelin webáruház akadálytalan működését és a vásárlást;
- bármilyen meghibásodás,  bármely vételi eszközben a kommunikációs 
vonalakon;
- bármilyen adatvesztés;
- bármelyen,  a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működése;
- bármilyen programhiba,  rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei a szolgáltató hálózatban.

A Frédo fonal és gobelin webáruházhoz való kapcsolódás, a Frédo fonal és gobelin webáruházban való elektronikus vásárlás, mint beszerzési mód a Vevő veszélyére történik. A Frédo fonal és gobelin webáruház kizárja felelősségét a vis major esetekre. A Frédo fonal és gobelin webáruház szabadon módosíthat kínálati árain, szállítási határidőin. A változás a Frédo fonal és gobelin webáruház honlapján történt megjelenés időpontjától lép hatályba, de a már visszaigazolt megrendelésekre az eredeti ( rendeléskori ) feltétel a hatályos. A Frédo fonal és gobelin webáruház módosíthatja a jelen ÁSZF és a vásárlás egyéb feltételeit, de nem visszamenőleges hatállyal. Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen formában megsérti a vásárlás és a szolgáltatás egyéb szabályait, a Frédo fonal és gobelin webáruház érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását. A Frédo fonal és gobelin webáruház az árváltoztatás jogát fenntartja, az esetleges elírásokért felelősséget nem vállal.

16. A Frédo fonal és gobelin webáruház jogosult a jelen felhasználási feltételek egyoldalú megváltoztatására. Erről a már regisztrált felhasználóknak email értesítést küld.

17. A megkötött szerződés írásban kötött szerződésnek minősül.

18. A megkötött szerződést iktatjuk, utólag hozzáférhető a Frédo Tourist Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Kft. székhelyén, 8630 Balatonboglár, Tinódi u. 16.

19. A szerződés nyelve: magyar

20. Az elállási jog, indoklás nélkül gyakorolható a Általános Felhasználási Feltételek 11. pontja szerint.
Az elállási jog  határideje a termék átvételekor kezdődik. Az írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül.
A Frédo Tourist Kft.  követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatból eredő kárai megtérítését.
Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének a költsége terheli - az elálláskor a vételár mellett a szállítási költséget a szolgáltató nem fizeti vissza.
A cserével, illetve a visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási és szállítási költségek a Vásárlót terhelik!

21. Az akciós termékeink csak a készlet erejéig állnak rendelkezésre, bármikor elfogyhatnak, és mivel kifutó termékekről van szó, így miután elfogy valamelyik szín az utánrendelésre sajnos nincs lehetőség.