7. A Vevő a megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási díjat az alábbi módokon fizetheti meg:

Utánvét: (A termék(ek) átvételekor készpénzfizetéssel). Menete:….rendelés-azonnali automata visszaigazolás ( a gép generálja ) – 48 órán belüli visszaigazolás ( ez a végleges ) – átvétel. A véglegesítéssel Ön tudomásul veszi, hogy a rendelés véglegesítésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Megrendelésének leadásától számított 2-10 munkanapon belül postázzuk Önnek a csomagot, melyről értesítést küldünk az Ön által megadott e-mail címre.
Ön a megrendelt áruért csak a csomag kézhezvételekor utánvéttel a kézbesítőnek fizet. Csomagjainkat az MPL Magyar Posta Zrt. szállítja. A postai utánvéttel történő fizetés esetén a következőképpen alakul a csomagolási és szállítási költség:

Utánvét esetén ( az áru értékétől függetlenül ) 2.540, – Ft csomagolási és postaköltséget számítunk fel.

Előre utalással a K&H Banknál vezetett bankszámlaszámra ( 10403930-39311018-00000000: Amennyiben ezt a módot választotta, akkor mindenképpen várja meg azt a tájékoztató e-mailünket, melyben értesítjük Önt arról, hogy pontosan mennyit kell fizetnie és milyen bankszámlára, ezt egy külön levélben találja. Erre azért van szükség, mert előfordulhat, hogy az Ön által rendelt termék/ek valamelyike pillanatnyilag nincs raktárkészleten, ami változtathat a gép által generált visszaigazolásban szereplő összegen. Amint megérkezik a pénz a bankszámlánkra, a megrendelt terméket 2 -10 munkanapon belül postára adjuk. Az előre utalással fizetett termékek rendelésének menete: rendelés – azonnali automata visszaigazolás ( a gép generálja ) – 48 órán belüli visszaigazolás ( ez a végleges ) – fizetés – az utalástól számított 48 órán belül visszaigazolás a pénz megérkezéséről és a csomag postára adásáról – átvétel.

Előre utalás esetén ( az áru értékétől függetlenül )  1.905,- Ft csomagolási és postaköltséget számítunk fel.

A megrendelt terméket 2-10 munkanapon belül postázzuk!

Személyes átvétel:
Természetesen a megrendelt terméket személyesen is átveheti: 
munkanapokon H – P.: 9:00 órától 16:00 óráig  
a Frédo Tourist Kft. irodájában, mely a 8630 Balatonboglár, Tinódi u. 16. szám alatti címen található.
A megrendelt termék személyes átvétele esetén az áru értékén kívül semmilyen plusz költséget nem számítunk fel, a megrendelt termék árát készpénzzel a helyszínen fizetheti! A személyes átvétellel kért termékek rendelésének menete: rendelés – azonnali automata visszaigazolás ( a gép generálja ) – 48 órán belüli visszaigazolás ( ez a végleges ) – személyes átvétel és fizetés a helyszínen ( irodánkban, mely Balatonbogláron a Tinódi u. 16. szám alatt található ).
A megrendelt termék átvételének várható időpontjának megállapítása e-mailben vagy telefonon történt egyeztetéssel történik 48-72 órán belül!